Mud Cake
190 g. smør
190 g. 55% chokolade
1,5 dl. vand
220 g. mel
1 1/4 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
40 g. kakao
1/4 tsk. natron
420 g. sukker
3 æg
3 spsk. olie
1 dl. kærnemælk
Start med at begynde at smelte chokoladen, jeg bruger gerne min chokolade
smelte fra Imerco, de er ikke ret dyre, og nemme at bruge,
så skal man ikke være over chokolade hele tid, den klare det selv :-)
Pisk sukker og smør hvidt, tilsæt æggene en af gangen.
Bland alle de tørre ting sammen og tilsæt, sammen med olie, vand og kærnemælk
Tilsidst tilsæt det smeltet chokolade under omrøring.
Hæld i en smurt form, jeg brugte en rund 20 cm som er 10 cm. i højden, da den bliver ret høj
Bages ved 175 grader i 75- 90 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar