Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com






søndag den 17. april 2016

Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

chokolade creme:
2 blade husblas
3 dl. fløde
200 g. 55 % chokolade

makronbund:
125 g. marcipan
75 g. flormelis
30 g. æggehvider

Overtræk
ca. 400 g. tempereret chokolade

Chokolade creme:

udblød husblasene i kold vand
opvarm fløden til ca. 80 grader, tag gryden af blusset og
 tilsæt den hakket chokolade under omrøring og de udblødte husblas
når massen er fin og glat, hældes den i en skål og sættes i køleskabet til en er iskold.

Makronerne:
skær marcipanen i små stykker tilsæt flormelis og æggehviden lidt af gangen,
 til en glat masse.
Hæld den i en sprøjtepose og klip et hul. sprøjt massen ud på en bagplade med bagepapir, til kager på en diameter på 4 cm.
bages ved 175 grader i 10-15 min.

opbygning:
pisk det kolde chokolade creme kort op med en håndmixer.
Hæld massen op i en sprøjtepose og sprøjt chokolade cremen på bagsiden
 af makronerne i en pyramideform. Sæt dem i fryseren i 10-15 min.
Dyp dem i tempereret chokolade


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar