Rababerkage med brødcroutoner
750 g. Rabarber
3 dl. sukker
1 dl. vand
1 tsk. kanel
1 stor spsk. maizena
2 tsk. vanilje sukker
Rabarberne renses og skæres i skiver
Det hele blandes i en skål og hældes i en velsmurt ildfast fad
3 dl. sukker
1 dl. vand
1 tsk. kanel
1 stor spsk. maizena
2 tsk. vanilje sukker
Rabarberne renses og skæres i skiver
Det hele blandes i en skål og hældes i en velsmurt ildfast fad
Fadet dækkes med sølvpapir og sættes i ovnen ved 200 grader i 30 min.
5 dl. franskbrød
3 spsk. sukker
50 g. hakket mandler
75 g. smeltet smør
Sølvpapiret fjernes fra fadet
Franskbrød skæres i små tern, blandes med sukker og hakket mandler
Brødblandingen drysses over, sammen med det smeltet smør
3 spsk. sukker
50 g. hakket mandler
75 g. smeltet smør
Sølvpapiret fjernes fra fadet
Franskbrød skæres i små tern, blandes med sukker og hakket mandler
Brødblandingen drysses over, sammen med det smeltet smør
kagen bages igen i 20- 30 min.
Serveres med kold flødeskum
god appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar