Hindbær marcipan tærte
Mørdej
125 g. blød smør
190 g. mel
65 g. sukker
1 past. æggeblomme
125 g. blød smør
190 g. mel
65 g. sukker
1 past. æggeblomme
Fyld
400 g. frost hindbær
200 g. marcipan
50 g. sukker
4 dl. fløde
7 past. æggeblomme
400 g. frost hindbær
200 g. marcipan
50 g. sukker
4 dl. fløde
7 past. æggeblomme
Mørdej:
Rør alle ingredienserne til en dej.
smør en stor tærteform
og så kan du vælge enten at rulle dejen eller trykke den ud i formen, den bages let ca. 10 min
Fyldet:
De frosne hindbær hældes ud på mørdej bunden
blende marcipan, sukker, fløde og æggeblommer
til men tyktflydende masse, som hældes over hindbærrene
Rør alle ingredienserne til en dej.
smør en stor tærteform
og så kan du vælge enten at rulle dejen eller trykke den ud i formen, den bages let ca. 10 min
Fyldet:
De frosne hindbær hældes ud på mørdej bunden
blende marcipan, sukker, fløde og æggeblommer
til men tyktflydende masse, som hældes over hindbærrene
Bages ved 175 grader i 45 min.
serveres med vaniljeis
God appetit :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar