Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com






lørdag den 7. oktober 2017

Ørevoks bolsje


Ørevoks bolsje

grundopskrift

0,75 dl vand
0,75 dl. glucose sukker
2,5 dl. sukker

Ørevoks smag:
0,75 tsk lakridspulver
1,5 tsk. samiak pulver
2,5 ml. flødekarmel aroma

ting du skal bruge:
gryde
termometer
bolsjemåtte
bolsjeskraber
bolsje hansker
olie

smør måtte, skraber og hansker med olie
afmål aroma og bland lakridspulver og samiak pulver sammen, så der er klar til brug
Det hele blandes sammen i en gryder og varmes op til 165 grader
tages af kogepladen og hældes ud på en bolsjemåtte.
bland lakridsblandingen i massen
tilsæt aroma
massen æltes med måttekanten eller plastik skaberne,
da den er for varm at røre ved
når massen er blandet rigtig god og kølet lidt af,
kan den klippes til bolsje eller også kan ud rulle i til en lang pølse, køles mere af og så hakkes/skæres i stykker med en skarp kniv.

velbekommer


Ingen kommentarer:

Send en kommentar