Ingredienser:
Bund:
200 g kammerjunkere
50 g smør
40 g. Marabou chokolade med lakrids
Mousse:
2½ kærnemælk
100 g sukker
1 tsk. vanille
1bæger æggeblommer
1bæger æggehvider
1bæger æggehvider
2½ dl piskefløde
3 blade udblødt husblas
Kompot
400 g. Rabarber
175 g. Sukker
C. 1/2 tsk. Vaniljesukker
1/2 dl. Vand
Bund: knus kammerjunkere og bland det smeltet smør og
hakket chokolade, hæld det i glasende
hakket chokolade, hæld det i glasende
Udblød husblas
kærnemælk og sukker varmes op, smelte husblasene i.
Tag det af varmen, og køl lidt ned
Pisk fløden let sammen med æggeblommerne,
begyndt at hælde det lidt efter lidt i kærnemælken, når det hele er i, vender du æggehviderne i
begyndt at hælde det lidt efter lidt i kærnemælken, når det hele er i, vender du æggehviderne i
Hæld i serveringsglassene
Kompot: Rens rabarberne og skær det i stykker på 2 cm., kog op med sukker, vanilje og vand, køles helt af inden det hældes på desserten
Kompot: Rens rabarberne og skær det i stykker på 2 cm., kog op med sukker, vanilje og vand, køles helt af inden det hældes på desserten
God fornøjelse 😊
Ingen kommentarer:
Send en kommentar