Tiramisu med skovbær
300 g frost skovbær
50 g. sukker
1 dl friskpresset appelsinsaft
2 spsk amaretto eller(appelsinlikør - Cointreau)
50 g. sukker
1 dl friskpresset appelsinsaft
2 spsk amaretto eller(appelsinlikør - Cointreau)
Creme:
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
250 g mascarpone
1 dl fløde
2 pasteuriserede æggehvider
1 pk. lady's fingers (savoiardi kager)
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
250 g mascarpone
1 dl fløde
2 pasteuriserede æggehvider
1 pk. lady's fingers (savoiardi kager)
Pynt:
revet chokolade
revet chokolade
Fyld:
Kog skovbær op med sukker. Hældes i et fad, læg lady's fingrene oven på. Bland appelsin og amarettoen og hælde den over.
Kog skovbær op med sukker. Hældes i et fad, læg lady's fingrene oven på. Bland appelsin og amarettoen og hælde den over.
Creme:
Pisk æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascarpone samt piskefløde til en tyk og luftig creme. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.
Pisk æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascarpone samt piskefløde til en tyk og luftig creme. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.
Ved serveringen
Drys med revet chokolade og pynt evt
med frugt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar