Rabarbertærte
Bund:
700g. Rabarber
100g. Sukker
200 g. Revet marcipan
2 spsk. Vanillje
700g. Rabarber
100g. Sukker
200 g. Revet marcipan
2 spsk. Vanillje
Toppen:
50 g. mel
125 g. kokosmel
1 knivspids bagepulver
150 g. sukker
125 g. smeltet smør
1 æg
50 g. mel
125 g. kokosmel
1 knivspids bagepulver
150 g. sukker
125 g. smeltet smør
1 æg
Bund:
Skyld og skær rabarberne i skiver,
bland dem sammen med sukker, vanilje og det revet marcipan
Skyld og skær rabarberne i skiver,
bland dem sammen med sukker, vanilje og det revet marcipan
fordeles i en smurt tærteform
Toppen:
Toppen:
Bland alle ingredienser sammen og fordel det over rabarbernefylden
Bages i varmluft ovn i 175 grader i 25 -30 minutter
Hejsa , hvor stor form bruger du , og smør du den først ?
SvarSletHej jeg smør min tærteform på 30 cm i diameter først :-)
SvarSlet