Passionmousse
3 husblas
ca. 1 dl saft fra 6 passionsfrugter
50 g. Sukker
2,5 dl . Fløde
1 bæger past. Æggeblommer
1 tsk. Vaniljesukker
1 bæger past. Æggehvide
Udblød husblas
Flæk passionsfrugterne og skrab kødet ud med en lille ske. Passér det igennem en sigte og kassér kernerne.
Varm passionssaften og sukket op til ca. 60 grader og smelt husblasene i det, køl let af.
Pisk fløde og æggeblommer til let skum,
tilsæt det lidt efter lidt i passionssaften
tilsidst vendes de pisket hvider i
Hæld i serververingsglasene eller på lagkagebundende med bagering om
tilsæt det lidt efter lidt i passionssaften
tilsidst vendes de pisket hvider i
Hæld i serververingsglasene eller på lagkagebundende med bagering om
Ingen kommentarer:
Send en kommentar