Nøddebund:
100 g. Mandler
100 g. Hasselnødder
150 g. Smør
4 tsk sukker
Fromage:
5,5 husblas
350 g. Hvid chokolade
150 g. Flormelis
1-2 tsk vaniljesukker
500 g. Flødeost ( maskepone/ Philip
3,25 dl. Creme fraiche
Pynt : frisk bær
Blendt hasselnødder og mandler
smelt smørret
bland det hele sammen. indstil en bage ring på 20 cm. og sæt den på en stor tallerken, tryk nøddemassen ud til kanten af bageringen, sættes på køl imens du laver oste fromagen.
fromagen:
udblød husblassen i kold vand
pisk fløde let med æggeblomme, vaniljepulver og flormelis, piskes sammen med creme fraich og Philadelphia.
kog lidt af fløde op med chokoladen og smelt husblas i
Pisk husblas blandingen sammen med ostemassen og hæld det oven på nøddebunden i bageringen og sæt det på køl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar