Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com
søndag den 18. november 2012
Honning hjertet
Honning hjerter
450 g. honning
450 g. mel
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. stødt kardemomme
2 tsk. kanel
2 hjortetaksalt
2 æggeblommer
15 g. gær
2 tsk. potaske
1 tsk. vand
smelte chokolade til pensling
Smelt honningi en gryde. Bland mel, kryderier og hjortetaksalt og hæld honning i. Rør gæren i æggeblommerne og vandet i potasken. Tilsæt begge dele og lad dejen hvile i 1 -2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm tykkelse og udstik hjerter
Bages ved 180 grader i 10 min. med en dyb talleken med vand i bunden af ovnen
Hvis hjerterne ikke er bløde nok kan de lægges i en pose med skriver af rugbrød til de bliver mere bløde.
Pensel hjerterne med smeltet chokolade
Hjerterne kan spises som de er eller lægges sammen med abrikos- eller appelsin marmelade.
Jeg har lagt hjerterne sammen med abrikos marmelade og smørcreme med appelsinpasta.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar