Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com






mandag den 28. oktober 2013

Kæmpe hjemmelavet kanelsnegle

Kæmpe hjemmelavet kanelsnegle
 

 
Dej:
25 g. gær
2½ dl lunt mælk
2 æg
1/4 tsk. kardemomme
50 g. sukker
mel
 
Den lune mælk hældes over gæren, tilsæt æg, sukker,
 kardemomme og mel til det bliver en god blød dej.
dejen hæver ca. 45 -60 min til den er ca. dobbelt størrelse 
 
Kagecreme:
1 æg
50 g. sukker
2½ dl mælk
4 tsk. mel
vaniljesukker efter smag
 
kog 1½ dl mælk op
 pisk æg, sukker, vanilje, mel og 1 dl mælk til en tyk dej hæld
det op i det kogende mælk og giv det et opkog til det bliver tyk.
Sæt cremen i køleskabet eller fryseren til cremen er kold.
 
Remonce:
150 g. rørsukker
100 g. smør
3 tsk. kanel
 
 
rørsukker, kanel og smør piskes glat
 
 
 Rul dejen ud i en rektangel
 smør først remoncen på og så cremen
 rul dejen til en pølse
skær pølsen ud i passende stykker
 
 
husk at trække dejsnippen unden bunden på sneglen,
så sneglen ikke ruller sig ud under bagningen.
 
Sneglene bages ved 175 grader i 15 -18 min
 
 
serveres lune
 
god appetit :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar