Marcipan drøm med trøffelfyld og hindbær knas
Hindbær pure
110 g. frostne hindbær
75 g. sukker
1 tsk citronsaft
1 tsk. Marzena
Kog hindbær, citronsaft og sukker op.
Jævn med Marzena
køl den af
Kransekage masse
400 g. marcipan
75 g. æggehvide
125 g. sukker
pisk marcipan, sukker og æggehvider glat
Massen puttes i en sprøjtepose men en stort tyl, enten en rund eller en stjerne
prøjt massen ud i cirkler på en 4-5 cm på bagepapir
Tryk en finger ind i midten og sprøjt lidt hindbær pure i midten
bages ved c. 180 grader i 10- 15 min.
Trøffelcreme
2 husblas
3 dl fløde
200 g. chokolade 55 %
udblød husblassen i kold vand
kog fløde og chokolade op, kom de udblødt husblas i,
Masse sættes på køl, til den er kold og så piskes den med en håndmixer til en fyldig creme
hældes op i en sprøjtepose
kog fløde og chokolade op, kom de udblødt husblas i,
Masse sættes på køl, til den er kold og så piskes den med en håndmixer til en fyldig creme
hældes op i en sprøjtepose
Når kransekagen er kolde sprøjte de lidt mere hindbær pure på midten
Derefter sprøjtes trøffelcremen på kransekagebunden med hindbær pure,
og så sættes toppen på uden hindbær
smelt noget hvidt chokolade evt i en chokolade smelter, kom det en lille sprøjtepose og klip et meget lille hul og tegn nogle små streger og pynt med frysetørret hindbær på toppen
god appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar