Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com






mandag den 18. februar 2013

Hjemmelavet fondant

Marsh Mallows Fondant
 
15 store Marsh Mallows
2 spsk. olie
4 spsk. vand
ca. 1 pk. Flormelis( Hold lidt igen, heller for lidt end for meget)
 
Marsh mallows, olie og vand, kommes i en skål i mikroovnen i ca. 1 min. Når det er smeltet, røres flormelis i lidt efter lidt, til massen er så sej at hverken ske eller dejkrog kan røre mere. Tag dejen ud på bordet og kom mere floremelis i til dejen minder om modellervoks. Det skal gerne klister lidt til sidst, da det giver det bedste resultat.
Husk at det skal opbevares i en tætsluttet frysepose
Portionen vækker til ca. 2 stk 20 cm kager
Når du skal rulle fondanten ud skal du bruge maizena og ikke flormelis, da det udtørre fondanten.
Hvis du vi lave chokolade fondant, skifter du 1/4 del flormelis ud med cacao 
Hvis du ønsker at farve fondanten, er det en god ide at bruge pastafarver, som kan købes i special forretninge med kageudstyr
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar