Marsh Mallows Fondant
15 store Marsh Mallows
2 spsk. olie
4 spsk. vand
ca. 1 pk. Flormelis( Hold lidt igen, heller for lidt end for meget)
Marsh mallows, olie og vand, kommes i en skål i mikroovnen i ca. 1 min. Når det er smeltet, røres flormelis i lidt efter lidt, til massen er så sej at hverken ske eller dejkrog kan røre mere. Tag dejen ud på bordet og kom mere floremelis i til dejen minder om modellervoks. Det skal gerne klister lidt til sidst, da det giver det bedste resultat.
Husk at det skal opbevares i en tætsluttet frysepose
Portionen vækker til ca. 2 stk 20 cm kager
Når du skal rulle fondanten ud skal du bruge maizena og ikke flormelis, da det udtørre fondanten.
Hvis du vi lave chokolade fondant, skifter du 1/4 del flormelis ud med cacao
Hvis du ønsker at farve fondanten, er det en god ide at bruge pastafarver, som kan købes i special forretninge med kageudstyr
Ingen kommentarer:
Send en kommentar