Tvebakke kage
3 æg
250 g sukker
120 g. Knuste tvebakker
Æg og sukker piskes godt og de knuste tvebakker tilsættes.
Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir
og bages ved varmluft 175 grader i ca 15-20 min
køles af og træk papiret forsigtig, af da den knækker nem
og bages ved varmluft 175 grader i ca 15-20 min
køles af og træk papiret forsigtig, af da den knækker nem
Fyld :
1/4 l. Pisket fløde +
Evt. 1/2 bakke friske jordbær, 2 bananer og hakket chokolade
Eller 2 bananer, 4 ringe ananas og vindruer
eller noget helt 3. Play with it :-)
Denne opskrift kommer hjemme fra min mor og det var min farvorit som barn
Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,
hmm det skal ihverfald prøves en dag :-)
eller noget helt 3. Play with it :-)
Denne opskrift kommer hjemme fra min mor og det var min farvorit som barn
Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,
hmm det skal ihverfald prøves en dag :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar