Napoleonshatte
ca. 40-50 stk.
Mørdej:
300 g, mel
100 g. sukker
1 tsk. vanilje sukker
300 g, mel
100 g. sukker
1 tsk. vanilje sukker
150 g. stuetempereret smør
1 æg str. L
Kransekagemasse:
500 g. marcipan
200 g. flormelis
60 g. æggehvider
Smeltet chokolade til bunden
Mørdej: Ælt alle ingredienserne sammen, til en ensartet dej,
sæt den på køl 1 time inden brug.
kransekagemasse: skær marcipanen i små stykker, rør det sammen med flormelis
Mørdej: Ælt alle ingredienserne sammen, til en ensartet dej,
sæt den på køl 1 time inden brug.
kransekagemasse: skær marcipanen i små stykker, rør det sammen med flormelis
og æggehviden lidt af gangen, til en glat masse
Rul mørdejen ud på en tykkelse på ca. 1 mm og udstik cirkler med 7 cm rund udstikker.
del kransekagemassen i det antal mørdejs cirkler du har fået. Tag lidt vand på hænderne og tril massen til runde kugler, som lægges på midten af mørdejen,
fold mørdejen op omkring kransekagemassen med et tryk af tre finger på samme tid.
bages ved 6-8 min ved 200 grader
Dyb bunden af kagerne i chokolade
Ingen kommentarer:
Send en kommentar