Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com






søndag den 17. april 2016

Napoleonshatte

 
  
Napoleonshatte 
                                                    ca. 40-50 stk.
 
Mørdej:
300 g, mel
100 g. sukker
1 tsk. vanilje sukker
150 g. stuetempereret smør       
1 æg str. L

Kransekagemasse:
500 g. marcipan
200 g. flormelis
60 g. æggehvider 
 
Smeltet chokolade til bunden

Mørdej: Ælt alle ingredienserne sammen, til en ensartet dej,
sæt den på køl 1 time inden brug.
kransekagemasse: skær marcipanen i små stykker, rør det sammen med flormelis
 og æggehviden lidt af gangen, til en glat masse
 
Rul mørdejen ud på en tykkelse på ca. 1 mm og udstik cirkler med 7 cm rund udstikker.
del kransekagemassen i det antal mørdejs cirkler du har fået. Tag lidt vand på hænderne og tril massen til runde kugler, som lægges på midten af mørdejen,
fold mørdejen op omkring kransekagemassen med et tryk af tre finger på samme tid.
 
bages ved 6-8 min ved 200 grader
 
Dyb bunden af kagerne i chokolade 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar