1 pakke Lady fingers
1 dl. Saft fra appelsiner
2 spsk. ameretto
Jordbær creme:
250 g friske jordbær
1 spsk. flormelis
Saft fra 1 appelsin
Marcarponecreme:
4 spsk. flormelis
6 pasteuriserede æggeblommer
250 g. mascarpone
2,5 dl fløde
1 tsk. vaniljesukker
Pynt
Revet mørk chokolade
150-200 g. Jordbær
Sådan gør du:
Jordbærcreme:
Skyl jordbærrene, og blend dem med en stavblender
sammen med appelsinsaft til en glat puré. Smag til med flormelis.
Skyl jordbærrene, og blend dem med en stavblender
sammen med appelsinsaft til en glat puré. Smag til med flormelis.
Marcarponecreme:
Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker og mascarpone forsigtigt, sammen med
lidt fløde af gange til det bliver en glat creme, hæld den op i en sprøjtepose
Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker og mascarpone forsigtigt, sammen med
lidt fløde af gange til det bliver en glat creme, hæld den op i en sprøjtepose
Fordel dine Lady fingers i portions glas ca. 8-10 stk. eller et fad, fordel appelsin/ ameretto saften
over Lady fingers og det samme gør du med jordbærcremen.
over Lady fingers og det samme gør du med jordbærcremen.
Sprøjt din Marcarponecreme ud over lady fingers
Pynt med revet mørk chokolade og jordbær
Velbekommer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar