How to make fondant sushi
Start med at tilsætte tylose til din fondant
Fondant ris
Nigirki
Lim fondant risene på Nigirki
Laks
1 stykke laksefarvet og 1 stykke hvidt fondant
rulles ud
rulles ud
Lægges oven på hinanden og rulles ud igen
skæres over og lægges oven på hinaden igen og rulles ud igen
dette gentages til den ønskes farve struktur
kæmpe rejer
brug lakse fondanten og laksefarvet fondant
Lav struktur på rejen med en veiner Tool og tegn røde streger med rød fødevare tush
eller dust( pulver farve tilsat vodka)
Tun
Brun og hvid fondant
laves som laks :-)
Futomaki
agurk
tynd stykke mørke grøn og tyk stykke lyse grøn
lægges oven på hinanden og rulles meget let til det hænger sammen
Agurk og laks
lægges oven på hinanden og rulles meget let til det hænger sammen
Agurk og laks
Lim fondant risene i
tempura reje
tobiko orange ( flying fish roe)
øverst Nigirki med tun, kæmpe reje og laks
Hosomaki med tun og agurk
nederst: Futomaki
med surimi og agurk
med laks og agurk
med tempura rejer og agurk
Nigirki med tofu og tang
Flying fish roe
god fornøjselse :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar