100 g. Sukker
100 g. Mel
1 knivspids salt
6 æg
2 æggeblommer
5 dl. Let mælk
0,75 dl ameretto
150 g. Hakket marcipan
Lidt sukker
Lidt flormelis
Udsten de friske kirsebærrene og lad dem evt. trække en times tid i lidt ekstra sukker, hvis de er sure. Hvis du bruger henkogte, så lad dem dryppe grundigt af i en si.
Bland en pandekagedej af de øvrige ingredienser udtagen marcipanen . Hæld halvdelen af dejen i en smurt tærteform og bag den i ca. 10 minutter i en 175 grader varmluft ovn.
Tag bunden ud og fordel kirsebærrene og det hakket marcipan, hæld resten af dejen over. Bag kagen færdig i ca. 30 min. til den er hævet op og er gyldenbrun. Lad den køle lidt af og servér så med flormelis drysset over.
Velbekomme 😊
Ingen kommentarer:
Send en kommentar