Macarones med hvid chokolade ganache
200 g. floremelis
100 g. mandelmel
120 g. æggehvider( ca. 3 æg)
1 nip salt
40 g. sukker
Blendt mandelmel og floremelis i 30 sekunder.
Pisk æggehviderne med salt til de er hvide, tilsæt sukkeret
1 tsk. af gangen, til den er hvid, tyk og blank.
Tilsæt nu pastafarve hvis du ønsker en farve på macarone
Vend mandelmel og floremelis i.
Hæld dejen i en sprøjtepose
Dejen sprøjtes på en macarones måtte eller på bagepapir hvor du har tegnent cirkler på 5 cm
Lad makronerne sætte sige i ca. 1 time til de danner en tør skorpe.
De må ikke virke klæbrig når du røre ved dem med fingerspidsen.
Bages i 10 min. ved 175 grader en plade af gangen.
Lad makronerne køle af på bagepladen
Hvid chokoladeganache
150 g. god hvid chokolade
5 spsk. fløde
1 tsl vanilieekstrakt
Varm chokolade, fløde og vanilie op til det er smeltet, pisk det godt og afkøl
Ganachen sprøjtes mellem makronerne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar