Tak fordi du kikkede forbi min blog, du må meget gerne lægge en kommentar :-)
Eller hvis du har et spørgsmål kan du skrive til mig på
Mail adressen bagkagemedsjovogballade@gmail.com






fredag den 26. april 2013

Hvid chokolade mousse og hindbær mousse

Hjemmelavet hvid chokolade mousse/ganache
150 g. odense hvid chokolade
½ l. fløde
4 husblas
Udblød husblasene i koldt vand
varm fløden og chokoladen op, under omrøring , til chokoladen smelter.
Kom husbladsene i, når de er smeltet kommes det i en skål i køleskabet.
Når den er afkølet piskes den let op, og så kan den bruges i en kage
Hindbær mousse

300 g. frostne hindbær
100 g. sukker
1 tsk. citron saft
4 dl. pisket fløde
6 husblas

Udblød husblasene i kold vand
kog hindbær op med sukker og citron
tilsæt de udblødte husblas, rør godt til de er smeltet
køl massen lidt, men ikke for meget, men også nok,
til du kan tilsæt fløden lidt efter lidt uden det smelter,
HUSK husblasene begynder at stivne ved 20 grader
Sæt moussen på køl
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant.

velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar