Fondant kage med petunia surfinia
fyldet i kagen er hjemmelavet hvid chokolade mousse og hjemmelavet hindbær mousse
Hindbær mousse
300 g. frostne hindbær
100 g. sukker
1 tsk. citron saft
4 dl. pisket fløde
6 husblas
Udblød husblasene i kold vand
kog hindbær op med sukker og citron
tilsæt de udblødte husblas, rør godt til de er smeltet
køl massen lidt, men ikke for meget, men også nok,
til du kan tilsæt fløden lidt efter lidt uden det smelter,
HUSK husblasene begynder at stivne ved 20 grader
Sæt moussen på køl
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant.
velbekomme :-)
Jeg ville lige afprøve mine ny indkøbte petunia surfinia plunger.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar